top of page

Програма МЕНТОР
" Пътешествието към самия себе си е най-вълнуващият път, защото само той може да ни накара да повярваме в потенциала на всичките си социални лица и роли, които може да събудим и изживеем." 

EMDR

    Програмата „Ментор“ е предназначена за амбициозни клиенти, готови да инвестират повече време и ресурс в своето личностно развитие и да изградят един по-успешен вариант на себе си, който ще им помогне да се фокусират върху приоритетите си и да реализират своите мечтите.

    Той се изготвя строго индивидуално с помощта на обширно интервю, тестове, откриване на ресурси, които да спомогнат за успешната и желана трансформация.

   В огромна степен препятствията ни по пътя към успеха се оказват наши лични убеждения, вредни стереотипи и вярвания, внушени от рода или обществото.

Фазите, които ще преминем заедно са:

  • проучване на лична и семейна история

  • откриване на ресурси

  • разкриване на вредни и полезни убеждения 

  • планиране на резултати

  • обогатяване на знанията и културата на клиента

   Тази програма комбинира всички онези психологични направления, на които съм се обучавал и е тясна свързана с езика и изкуството

   Продължителността на тази програма е минимум 6 месеца или 24 сесии. Вида на сесиите е желателно да се комбинират – както на живо, така и онлайн.

Цени и времетраена за една сесия

Вид на срещи: на живо / онлайн

Времетраене: 60 мин.

Цена: 95 лв.

Контакт

Не се колебайте и се свържете с мен за повече информация.

0877 05 05 52

bottom of page